Tregu në Shqipëri: Rritja e Shit-Blerjes Online dhe Roli i Albbuy

Shqipëria është një nga vendet ku e-commerce është duke përjetuar një rritje të shpejtë. Duke ndjekur trendin global të blerjes online, konsumatorët shqiptarë po ndryshojnë mënyrën sesi kryejnë transaksione tregtare. Shitja dhe blerja online janë bërë një opsion i preferuar për shumë njerëz për shkak të lehtësisë, kohës së kursyer, dhe shumëllojshmërisë së produkteve. Në…

Si të blejmë online – mundesitë që kemi në Shqipëri

Blerja online ka bërë një ndryshim të madh në mënyrën sesi kryejmë transaksione tregtare. Duke shfrytëzuar avantazhet e internetit dhe platformave e-commerce, blerja online është bërë një opsion i preferuar për shumë njerëz. Një nga platformat e-commerce popullore në treg është albbuy.com, e cila ofron një gamë të gjerë produktesh dhe shërbimesh. Në këtë blog…

Si të bëj para online: Hapja e një dyqani në ALBBUY

Në kohën e digitalizimit të fortë, mundësitë për të fituar para online janë të pakufizuara. Një mënyrë e shkëlqyeshme për të hyrë në botën e tregtisë elektronike është hapja e një dyqani në një platformë e-commerce të njohur si Albbuy.com. Kjo rrugë është e lehtë, e sigurtë dhe e afordueshme për të nisur një biznes…

ALBBUY eco growth
Të Mirat e ALBBUY në Makroekonominë e Shqipërisë

Tregtia është në zemër të kapitalizmit, dhe historia ka treguar që kapitalizmi sjell vetëm mirëqënie dhe prosperitet. Por si mundet një qëndër tregtare online si ALBBUY të ndikojë në rritjen ekonomike të Shqipërisë? ALBBUY mund të ketë 2 ndikime të mëdha në makroekonominë e shtetit tonë. Së pari ALBBUY mund të ndikojë në tregëtinë e…

bills 496229 1280
Si Të Bëjmë 1000€ Në Muaj Me ALBBUY!!!

1000 Euro tingëllojnë shumë, sidomos për dikë që sapo ka filluar të shesë online, por nuk është aq e vështirë sa duket! Si fillim, duhet t’a mendojmë këtë arritje “Të Madhe” si arritje më të vogla, më të arsyeshme. Kjo do të thotë ta ndajmë këtë 1000 Euro në pjesë ditore. Që të arrijmë të bëjmë…

Si Të Bëjmë Një Logo Në 5 Minuta!

Besoj se biem të gjithë dakort që një logo e mirë ka goxha rëndësi për biznesin tuaj, qoftë ky biznes online apo jo. (Në fund keni një video tutorial) Një logo e mirë ka rëndësi pasi ajo është gjëja e parë që i kujtohet klientit kur dëgjon emrin e biznesit tuaj. Mund ta testoni duke ju…

Si Të Blej Online?

Të gjithë bien dakort që blerja online është e ardhmja dhe askush nuk e mohon dot këtë. Nuk është çudi pasi blerja online të ofron shumë të mira që blerja në dyqane apo supermarkete nuk t’i ofron. Bëhet fjalë për të mira si: Mundësia për të parë qindra produkte menjëherë Mundësia për të parë vlerësimet…

Jeni offline