Shitet minispitz femer 4 muajsh. Eshte blere 2 muajsh. Shitet per arsye se djalit tim I benin alergji macet dhe qente. Ne nuk e dinim nga I vinte.Mbas shumë vizitash dhe analizash, zbuluam se i ka pasur nga qeni. Jemi te detyruar per shkak te femijes. Emrin e ka Bianka dhe eshte shume e shkathet. Eshte me pasaporten e vaksinave e cila ka bere 2 vaksinat dhe gjithashtu te pleshtave dhe kokrrat per krimbat. Tani ka vaksinen e terbimit. Vaksinat I kemi bere tek Klinika Veterinare Bruna, prane Brrylit Tirane, pasi jetojme ne Tirane.