ALBBUY është një platformë për shitje e blerje online.

Çdokush mund të shesë e blejë në ALBBUY nëpërmjet internetit.

Për të shitur mjafton:

 1. krijoni një profil në ALBBUY
 2. postoni produktet (me titull, përshkrim, çmim dhe gjithçka tjetër sipas dëshirës)
 3. T’i përgjigjeni mesazheve nga blerësi
 4. dërgoni produktet me postë (apo personalisht)
 5. merrni paratë
 6. vlerësoni blerësin për eksperiencën (sipas dëshirës)

Krijo tani një profil duke klikuar  login

Asset selection amico

Të mirat që ALBBUY ofron për shitësit:

 1. Marketing FALAS nga ALBBUY
 2. Posto produktin vetëm 1 herë
 3. Konkurro me çmim dhe me vlerësime të lëna nga blerësit për eksperiencën me ju (gjë e cila krijon dhe besim tek blerësit e rinj)
 4. Vizitorë të dedikuar për të blerë
 5. Prezencë profesionale online pa kosto
 6. Liri të plotë për mënyrën e pagesës
 7. ALBBUY ndërhyn për të përjashtuar nga platforma këdo që shkakton probleme

Krijo tani një profil duke klikuar  login

Progress overview amico

Për të blerë mjafton:

 1. vizitoni ALBBUY
 2. kërkoni produktet që ju nevojiten
 3. T’i dërgoni një mesazh shitësit me pyetjet apo të dhënat tuaja që shitësi të bëjë dërgesën në postë
 4. merrni produktin nga posta
 5. bëni pagesën CASH tek zyra postare apo postieri për produktin
 6. lini një vlerësim me yje për shitësin nëse dëshironi

Krijo tani një profil duke klikuar  login

Online shopping amico

Të mirat që ALBBUY ofron për blerësit:

 1. 1 mënyrë për të kërkuar për produkte
 2. Krahaso mes tyre produktet me çmim e vlerësime të lëna nga blerësit e mëparshëm
 3. Kontakto shitësin pa ekspozuar numër telefoni apo profile sociale (në rast se dëshironi t’i mbani private)
 4. Vlerëso eksperiencën me shitësin
 5. Kërko ndihmën e ALBBUY për të ndërhyrë për të përjashtuar dikë që shkakton probleme nga platforma

Krijo tani një profil duke klikuar  login

In no time amico
Gjithashtu mund të na kontaktoni duke klikuar Këtu për çdo pyetje, problem apo sygjerim.
Për të mësuar më shumë detaje rreth funksioneve të ALBBUY klikoni Këtu.