Tregu në Shqipëri: Rritja e Shit-Blerjes Online dhe Roli i Albbuy

Shqipëria është një nga vendet ku e-commerce është duke përjetuar një rritje të shpejtë. Duke ndjekur trendin global të blerjes online, konsumatorët shqiptarë po ndryshojnë mënyrën sesi kryejnë transaksione tregtare. Shitja dhe blerja online janë bërë një opsion i preferuar për shumë njerëz për shkak të lehtësisë, kohës së kursyer, dhe shumëllojshmërisë së produkteve. Në…

Si të bëj para online: Hapja e një dyqani në ALBBUY

Në kohën e digitalizimit të fortë, mundësitë për të fituar para online janë të pakufizuara. Një mënyrë e shkëlqyeshme për të hyrë në botën e tregtisë elektronike është hapja e një dyqani në një platformë e-commerce të njohur si Albbuy.com. Kjo rrugë është e lehtë, e sigurtë dhe e afordueshme për të nisur një biznes…

bills 496229 1280
Si Të Bëjmë 1000€ Në Muaj Me ALBBUY!!!

1000 Euro tingëllojnë shumë, sidomos për dikë që sapo ka filluar të shesë online, por nuk është aq e vështirë sa duket! Si fillim, duhet t’a mendojmë këtë arritje “Të Madhe” si arritje më të vogla, më të arsyeshme. Kjo do të thotë ta ndajmë këtë 1000 Euro në pjesë ditore. Që të arrijmë të bëjmë…

Si Të Bëjmë Një Logo Në 5 Minuta!

Besoj se biem të gjithë dakort që një logo e mirë ka goxha rëndësi për biznesin tuaj, qoftë ky biznes online apo jo. (Në fund keni një video tutorial) Një logo e mirë ka rëndësi pasi ajo është gjëja e parë që i kujtohet klientit kur dëgjon emrin e biznesit tuaj. Mund ta testoni duke ju…

pexels karolina grabowska 5632403 scaled e1636150917985
Si Të Shes Online?

Shitja online është pjesë e të ardhmes tonë dhe ju duhet të pregatiteni për këtë! Proçesi i shitjes online konsiston në: Postimin e fotove dhe informacionit të produktit online në website-n tuaj apo në platforma si ebay, amazon apo ALBBUY Klientët vizitojnë website-n tuaj (apo platformën) dhe bëjnë porosinë Ata paguajnë me kartë krediti apo…

Jeni offline