Tregu në Shqipëri: Rritja e Shit-Blerjes Online dhe Roli i Albbuy

Shqipëria është një nga vendet ku e-commerce është duke përjetuar një rritje të shpejtë. Duke ndjekur trendin global të blerjes online, konsumatorët shqiptarë po ndryshojnë mënyrën sesi kryejnë transaksione tregtare. Shitja dhe blerja online janë bërë një opsion i preferuar për shumë njerëz për shkak të lehtësisë, kohës së kursyer, dhe shumëllojshmërisë së produkteve. Në…

Si të blejmë online – mundesitë që kemi në Shqipëri

Blerja online ka bërë një ndryshim të madh në mënyrën sesi kryejmë transaksione tregtare. Duke shfrytëzuar avantazhet e internetit dhe platformave e-commerce, blerja online është bërë një opsion i preferuar për shumë njerëz. Një nga platformat e-commerce popullore në treg është albbuy.com, e cila ofron një gamë të gjerë produktesh dhe shërbimesh. Në këtë blog…

Si Të Blej Online?

Të gjithë bien dakort që blerja online është e ardhmja dhe askush nuk e mohon dot këtë. Nuk është çudi pasi blerja online të ofron shumë të mira që blerja në dyqane apo supermarkete nuk t’i ofron. Bëhet fjalë për të mira si: Mundësia për të parë qindra produkte menjëherë Mundësia për të parë vlerësimet…

Jeni offline