Shitet PS 4 slim me dy leva dhe 7 disqe. Eshte blere ne Itali vjet ne Gusht bashke me 4 disqe. Ketu kemi blere 3 disqe dhe 1 leve me fifa. Eshte perdorur shume pak. Cmim I diskutueshem