Emoi Outlet Albania. ???????????????????????? ???????? ???????????????????? ????????????????????????i per te gjith???? ????????????????????????! ???????????????????? ???????????????????? Kam mbyllur aktivitetin tim te veshjeve “Emoi Albania” dhe shes veshje dimerore e verore, kepuce, canta, me shumice dhe pakice per femra,meshkuj e femije dhe varese rrobash.