fbpx
  • U bashkua:
    6 Janar, 2021
Rreth Nesh
M Miracle Seria e plotë e Kujdesit për lëkurën Vitaliteti i detit në lëkurën tuaj. Një seri e kujdesit për lëkurën që u krijua për të dhënë në mënyrë optimale përbërësit nga burimet detare, siç është kolagjeni nga alga deti dhe algat, thellë në lëkurë përmes teknologjisë liposome. Teknologjia Liposome e përdorur në produkte vepron si një mjet, duke udhëhequr pronat e dobishme nga thelbi i përbërësve detarë që duhen dorëzuar në shtresat e lëkurës për të njomur dhe ringjallur lëkurën tuaj.
Produktet Tona