Shitja online është pjesë e të ardhmes tonë dhe ju duhet të pregatiteni për këtë! Proçesi i shitjes online konsiston në:

 1. Postimin e fotove dhe informacionit të produktit online në website-n tuaj apo në platforma si ebay, amazon apo ALBBUY
 2. Klientët vizitojnë website-n tuaj (apo platformën) dhe bëjnë porosinë
 3. Ata paguajnë me kartë krediti apo PayPal direkt në llogarinë tuaj bankare (shiko më poshtë nëse nuk dëshironi të veproni me banka)
 4. Ju konfirmoni bërjen e pagesës dhe dërgoni produktin në postë
 5. Klienti mbetet i kënaqur dhe ju lë një vlerësim që dhe të tjerët ta shohin që ju jeni shitës i besueshëm

Nuk keni kartë krediti, PayPal apo website dhe nuk dini të përdorni ebay apo amazon? ALBBUY është zgjidhja juaj!

ALBBUY është një platformë shit-blerje shqip ku ju mund të nxirrni produktet tuaja në shitje FALAS. Ja si funksionon:

 1. Ju postoni produktin duke vendosur foto, titullin e përshkrimin
 2. Vizitorët e ALBBUY gjejnë produktin tuaj dhe vendosin ta blejnë
 3. Ata ju dërgojnë një mesazh me pyetjet që ata mund të kenë ose me informacionet e nevojshme për ju që të bëni dërgesën
 4. Ju bini dakort dhe dërgoni produktin në postë ku dhe i bëni të ditur çmimin e produktit
 5. Blerësi bën pagesën në postën më të afërt dhe merr produktin
 6. Posta ju sjell paratë juve
 7. Blerësi i kënaqur lë një vlerësim me 5 yje për ju në ALBBUY që blerësit e ardhshëm të besojnë tek ju

Pra kështu eliminohet nevoja për karta krediti të cilat mbajnë komision për çdo veprim. Eliminohet gjithashtu nevoja për shpenzime për ndërtimin dhe mirëmbajtjen e website-t tuaj si dhe për marketing.

Shpresojmë që ky informacion t’ju hyjë në punë dhe t’jua bëjë më të lehtë shitjen online.

Ju urojmë gjithë të mirat!

SHIKO 👉 SI TE BLEJ ONLINE