• Produkte te personalizuara,te punuara me resine .
  • Çdo produkt është i punuar me dorë.
  • Janë të krijuara posaçerisht për çdo klient dhe për këtë janë unike sepse asnjëra nuk i ngjan tjetrës.
  • Nuk thyhen apo demtohen.
  • Te testuara dermatologjikisht.