Zgarë elektrike me shtresë të veçantë jo-ngjitëse dhe element elektrik të integruar, i cili garanton efikasitet dhe higjienë maksimale, si dhe shmangien e çdo humbjeje të nxehtësisë.Pllaka e posaçme e gatimit me vrima të shkarkimit siguron që shumica e yndyrës eliminohet gjatë gatimit dhe mblidhet në një tabaka të veçantë të lëvizshme.Pasi mbaron gatimi, La Grigliata bëhet një tabaka e dobishëm për të marrë ushqimin në tavolinë, thjesht duke hequr elementin e termostatit.