Zbutes per rroba

Mr. Wipes  Bio Home

produkte te certifikuara nen logon ECOCERT!

pa paraben

pa GMO

pa perberes kimik

me fotrmule te koncentruar biodegraduese, mbron mjedisin, dhe nuk demton rrobat!

rroba te buta edhe lehteson hekurosjen!