Xhup NA-KD 

Xhup i gjate deri te pulpa e kembes. Super i ngrohte,i bute,rehati makximale🙈 

Cilesia me e mire dhe me nje cmim fantastikđŸ„°Â 

Mos hezito te me shkruash per cdo gje 😉