Xhinse te gjata modeli skinny dhe me bel ne mes te cilat japin efektin e hollimit dhe ju dukeni me te holla dhe elegante cmim teper i mire marka zara basic

masa 38 me 2 xhepa para dhe 2 mbrapa elastike dhe me ngjyre lehtesisht te kombinueshme me kontaktoni