KURON VENAT ME VARIÇE NË ÇDO FAZË!

Do të harroni një herë e përgjithmonë venat e fryra dhe dhimbjet!

  • Zbut dhimbjen dhe rëndimin e këmbëve
  • Normalizon gjendjen e venave
  • Heq inflamacionin
  • Lehtëson venat merimangë

Xheli ‘Varcosin’ ka një efekt të fuqishëm për shkak të përbërjes së tij unike, i cili përmban gjithçka që është e nevojshme për trajtim efektiv të variçeve dhe e bën lëkurën në këmbët tuaja të shëndetshme dhe të bukur!

APLIKIMI I RREGULLT I XHELIT VARCOSINpër disa javë do të çojë në uljen e dukshme të simptomave të variçeve!

Produkti është i certifikuar dhe aprovuar për përdorim