USB SANDISK

USB “SANDISK”

Llojet : 2 GB – 4 GB – 8 GB – 16 GB – 32 GB

Me pakicë dhe shumicë

Çmime preferenciale

Për porosi mbi 20 euro=2500 lek, Transport Falas