Uji i kaltër është ujë që me përbërjen e tij siguron flokë më të shëndetshme për burra dhe gra-Ndalon rënien e flokëve-Nxit daljen e re të flokëve-Flokë më të shëndetshmePërbërja:Proteinë, hekur, zink, biotinë, acid folik– Mënyra e përdorimit:Pas larjes së flokëve, hidhni 4-5 pika në duar dhe masazhoni flokët për 10 minuta. Mund ta përdorni çdo ditë.