Pergatitesi me i ri i sanduiçeve nga Ariete, me pllaka të valëzuara qe nuk ngjisin.Zgjedhja ideale për të bërë panine të shkëlqyera, hot dogs, hamburgerë, si dhe perime dhe mish të pjekur në skare.Ndezja automatike e drites ju tregon se produkti juaj eshte gati.Fale cilesise se larte te pllakave jo-ngjitese,eshte shume e lehte per t’u pastruar