Tost elegant dhe funksional nga Ariete. Paisje mjaft praktike qe mundeson ngrohjen dhe nxjerrjen automatike te fetave te bukes.Mbajtëset e çelikta dhe veshja e jashtme e nje cilesie te larte e bëjnë atë një aleat të padiskutueshem në kuzhinë.