TITAN GEL GOLD 🔞 

 

Çmimi: 2000 lekë

Sasia: 50 ml

POSTA FALAS

 

Efektet e TITAN GEL:

》Zgjat kohën e marrëdhënieve.

》Zgjat organin përkohësisht!

 

PĂ«rdorimi:

Vendoseni xhelin në dorë fërkojeni pak xhelin nëpër duar dhe pastaj lyeni gjithë organin. Preferohet të përdoret pas dushit (larjes).