Falë shpërndarjes së barabartë të nxehtësisë, Ariete B-Dry është një dehidrator i ushqimit që siguron avullimin e ujit duke ruajtur nivelin e mineraleve dhe vitaminave.Me 5 kate qe mundësojnë dehidratim të njëkohshëm të ushqimeve të ndryshme njekohesisht.Tharesen Ariete mund ta perdorni per fruta, perime, kërpudha, bimeve dhe mish.Ariete B-Dry është zgjidhja më e mirë për ruajtjen e ushqimit në afat të gjatë