🔴Tavoline studimi 36+ me dizenjo personazhin e famshem Spiderman🔴Asgjë nuk është më e lehtë dhe më e këndshme sesa detyrat e shtëpisë me ndihmën e personazheve te preferuar🔴Vende te posacme per vendosjen e lapsave dhe ngjyrave🔴Material plastike. Tavolina eshte se bashku me ulesen dhe nje mbeshtetese te kembet🔴Permasat: 71x54x58 cm