Tabele mesimi 2n1🔴Mund te shkruani/fshini ne pjesen e zeze🔴Mund te luani me shkronja dhe numra ne pjesen magnetike🔖Ne paketim perfshihen shkumsat ne ngjyra te ndryshme, marker dhe fshirese🔖Permasat 60*65