Spray per gojen

•New•🦷🧚‍♂️•Per nje mikrobiome te shendetshme orale

•Mbrojte dhe parandalim ndaj gurezave,prishjes se dhembeve.

•Pastron zgavren e gojes dhe freskon frymen.

•Forcon mishrat e dhembeve.

•Fale Microsilver BG tm eleminon 99.87% e te gjitha mikrobeve sic jane bakteret dhe viruset 

Transporti ne te gjithe 🇦🇱