👪Smart Watch Kids⛹🏻Projektuar per femije nga 5 vjec deri ne 14 vjec.🔶Rrip prej silikoni.🤾‍♀Peshe e lehte per mos te penguar aktivitetin dhe lojen e femijes.🎁Te reja, ne paketim origjinal.🎗Ka nje dizajn modern.📢Buton SOS ALARM.Prinderit mund te vendosin deri ne 3 numra emergjence.🔴Mjafton ta mbani shtypur 3 sekonda butonin SOS dhe aktivizohet ALARM CALL.Telefonohen prinderit e femijes.🌍MAP. Mund te shikoni ne kohe reale vendodhjen e femijes suaj.🌐Mund te caktoni nje zone sigurie per femijen (lagje, shkolle, qytet)Sapo smart watch kid del jashte zones se sigurise ❌ALARM CALL aktivizohet automatikisht