•Skrab trupi dhe fytyre me miell kokosi dhe sheqer kaf (300 gr)

Ky skrab ndihmon në heqjen e lëkurës së vdekur dhe rigjenerimin e saj, ndihmon në rritjen e qarkullimit të gjakut dhe në hidratimin dhe relaksimin e lëkurës.Përbërësit: vaj kokosi, miell kokosi, sheqer kaf, vaj esencial, trëndafil.