•Skrab trupi dhe fytyre me kafe (300 gr)

Skrabi i trupit përbëhet nga kafja ,vaji i kokosit, sheqer kaf, vaj bajamesh dhe vaj esencial.Ky miks përbërjesh ndihmon në fytyrat me akne dhe lufton celulitin në trup. Përfundimi jep nië lekurë të hidratuar dhe të shkëlqyeshme.