Pergatitesi me i ri i lengjeve nga Ariete-Centica Metal.Eshte zgjedhja ideale per pergatiten e lengjeve te shendetshme te frutave dhe perimeve. Fale funksionit te saj te kundert,realizon njekohesisht pergatitjten e lengut ne njeren ane si dhe nxjerrjen e brumit nga ana tjeter.Gjithashtu,fale teknologjise se re te ngadalte te pergatitjes,proteinat dhe vitaminat nuk humbasin gjate kohes se perpunimit. Eshte padyshim paisja qe nuk duhet te mungoje ne familjen tuaj.