Modeli i ri Spremi nga Ariete eshte shtrydhesi ideal i agrumeve. Ne saje te funksionit te tij te kundert,realizon njekohesisht shtypjen dhe ruajtjen e brumit nga njera ane dhe nxjerrjen e lengut nga ana tjeter. Permban gjithashtu nje mburoje e cila e mbron ate nga pluhuri dhe papastertite. Me Spremi,mengjesi juaj mund te kthehet ne nje kohe relaksi!