Timon gaming serafim r1 vjen i suportuar për paisje si Pc, xbox one s,x series ps4 , nintendo switch , android, ios apple vjen i paisur me 2 pedale marsh, timon , dhe kapse timoni, ne gjendje shum të mir i përdorur një muaj me cmim  99 euro

për më shum ndiqni videon më poshtë