• Fuqia 2200W
  • Tensioni 230V
  • Niveli i zhurmave 50 Hz
  • Gjatesia e kabullit 5 meter
  • Sistem per fryrje dhe thithje
  • Ngjurat Gri 
  • Aksesore
  • Tubi metalik
  • Pastrim me uje
  • Depozita e papastertive 6 Litra
  • Perdorimi me 1.5 – 2 Litra uje