1. shitet videokamera  sony handycam ne gjendje shume te mire dhe i paperdorur. eshte marre ne amerike dhe kryen edhe funksionin e camera, recorder and video.  ka mundesi per lidhjen me kompjuterin apo laptopin si dhe me televizorin permes fishave perkatese si dhe perdorimin gjate nates permes opsionit nightshoot plus. poashtu perfshihet canta per vendosjen e saj dhe karikuesi si dhe telekomanda per komandimin  e videos ne televizor. poashut ka mundesi per vendosjen e cd apo te nje disku. personat e interesuar mund te kontaktojne ne whastapp ne nr.0685878123.