Pershendetje ! Dua te njoftoj per shitje nje tv-monitor tip samsung 16″ i pershtatshem dhe per lidhje me njesine meme te kompjuterit. Gjithashtu eshte i pajisur me platforme per t’u vendosur dhe ne mur. Shitet per arsye mosperdorimi. Faleminderit.