🍀Shampo bimore, tĂ« cilat kanĂ« pĂ«rmbajtje me vajra esenciale dhe janĂ« tĂ« formuluara nĂ« bazĂ« tĂ« grupit tĂ« gjakut pĂ«r cdo individ. 👌Shampoja jep rezultate tĂ« menjĂ«hershme sepse ekstraktet bimore dhe vajrat esenciale janĂ« specifike pĂ«r cdo grup gjaku. 🌾Parandalon rĂ«nien e flokĂ«ve.🍃Redukton zbokthin dhe qetĂ«son skalpin e irrituar.🍀Rigjeneron flokun dhe stimulon rritjen e tyre.🌿Ushqen itensivisht flokun.❄I jep volum dhe shkĂ«lqim atyre.✏PĂ«rdorimi: Aplikoni shampon nĂ« flokĂ« tĂ« lagur dhe prisni 3-5 minuta derisa shampoja tĂ« absorbohet plotĂ«sisht nga rrĂ«nja deri tek maja e flokĂ«ve.