Shampo me hidher 

Natyra ne nje shishe

Ushqen dhe perkujdeset per floket. ekstrakti i hidhres forcon rrenjen dhe rregullon yndyren pa e thare ate.

Gjalleron floket dhe ju kthen shkelqimin e duhur.

500 ml