Kujdesu për të forcuar rrënjën e flokëve të tu me linjën me hudhër dhe capixyl. Kështu rënia e flokëve nuk do jetë më një shqetësimShampo revitalizues me formulën e re sjell zgjidhje efikase për të gjithë llojet e flokëve që hasin në problemin e rënies dhe majave të plasaritura. Rekomandohet për forcimin e flokëve të dobëta dhe të brishta. Teknologjia e përmirësuar tashmë ofron më shumë duke kombinuar fuqinë e ekstraktit të hudhrës dhe capixylit të cilët rigjenerojnë strukturën, rikuperojnë pjesët e dëmtuara të qimes dhe stimulojnë rritjen e flokut.