Shampo ‘Amina’ me ekstrakte të bimës së bishtit të kalitAMINA HORSE’N TAIL – FOR WOMEN

♍Efektet

*Formula inovative me 4 efekte esenciale për

1️⃣Rritjen e shëndetshme dhe të shpejtë të flokut

2️⃣Shpeshtim dhe dalje të flokut të ri3️⃣Trashjen e flokëve

4️⃣Forcimin e rrënjëve që të rriten e mos të këputen

▶️PërdorimiAplikoni shampon duke e masazhuar për 2-3 minuta në flokun tuajMë pas shpëlani kokën tuaj, dhe thajeni me peshqir (jo tharëse)

⛔Nuk ka efekte anësore⛔

☑️E përshtatshme për cdo lloj floku