Cilesi maksimale 

Shall Mango. Cilesi dhe cmim 😉 

Cmimi ne faqen zyrtare te Mango eshte 29.9€ 

te ne e perfitoni per 2100 leke . 

Ka material shume te bute, eshte shume i ngrohte,i kombinueshem me cdo gje. 
 Per cdo info shtese mos hezito te me kontaktosh😉 

Per me shume produkte nga Stop&Shop na vizitoni ne instagram —> _stop__shop_