Kater produkte per nje cmim fantastik.

1. Puder e lengshme VFX Pro (per te korrigjuar problemet e lekures) harroje snapin dhe shkrep foton

2. Puder e presuar VFX Pro (pudor kompakte dhe transparente jep efektin e fytyres se korrigjuar)

3. Buzkuq i lengshem Matte nuance e parezistueshme

4. Laps buzesh Lip Liner per konture me te theksuara te buzeve tuaja