SERUM PËR PASTRIMIN E FYTYRËS DHE PARANDALIMIN E AKNEVE. Aplikojeni tek zona ku shihni shenjat e para te skuqjes per te parandaluar krijimin e pucrres, irritimin, shtimin bakterial dhe per lejuar nje rjedhje korrekte te kanalit dhjamor. Perthan pucrren e krijuar, hidraton, antibakterial, qetesues duke lehtesuar plagen dhe stimuluar rigjenerimin qelizor.

Perdorimi: Perdoreni pas larjes se fytyres. Prisni qe serumi te perthithet para se te aplikoni kremin e nates.Serumi mund te perdoret disa here brenda dites. Shmangni ekspozimin e drejtperdrejte ne driten e diellit pas aplikim te serumit.Serumi permban vajin e jojobes qe konsiderohet vaji magjik per fytyren tuaj pasi eshte ideal per cdo lloj lekure. Per lekurat e yndyrshme eleminon yndyren e tepert duke stabilizuar yndyren e lekure qe te kete sasine e nevojshme qe i duhet nje lekure perfekte, kurse per lekurat e thata i jep fytyres hidratimin qe i mungon dhe yndyren e nevoshme qe i duhet qe te jete ne gjendjen e saj ideale. Bashke me vajin e jojobes pasurohet edhe me vajrat kurativ te tjere qe e bejne keshtu eliksirin e bukurise dhe kuren ideale per lekuren tuaj.

SASIA 30ML