BEARD GROWTHSERUM PËR MJEKERR DHE MUSTAQE ME PËRBËRËS 100% NATYRALËKy serum ka në përmbajtje një kompleks vajrash 100% puro natyralë ushqyes që depërtojnë në brendësi të rrënjëve të qimeve të mjekrrës duke riparuar dhe aktivizuar gjendrat e fjetura të qimeve. Me aktivizimin e këtyre gjendrave përthithen më shumë lëndët ushqyese dhe nxitet rritja e tyre.Efektet:Zbut mjekrrënNxit rritjen e mjekrrësNdihmon kundër rëniesUshqen qimet e mjekrrësShkëlqen pamjen e mjekrrësNdihmon në forcimin e mjekrrësPërmban:Zingiber Officinale Root Oil, Juniperus Virginiana Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Vitamine E, Citrus Paradisi Seed Oil.