Serumi i mjekrës Marcham

Ndihmon në ushqimin dhe kujdesin për zonën problematike të mjekrrës.

50 ml

• Ata që kanë probleme me mjekrën dhe mustaqet

• Ata me mjekër të rrallë dhe mustaqe• Ata me mjekër dhe mustaqe të dobëta

• Pak mjekra ose boshllëqe

• Humbja e flokëve në mjekër dhe mustaqe

• Derdhje rajonale në mjekër dhe mustaqe

Produkti 100% original

Qmimi: 11.99€

Transporti falas në Kosovë,

në Shqipëri dhe Maqedoni 3€