Me permbajtje kolagjeni dhe vitamin C 👌

Largo njollat e erreta te fytyres dhe mundeson zbardhjen e saje 🤗😄 

Me efekte kundra rrudhave dhe plakjes 👌😊 

Deperton shpejte ne lekure duke aktivizuar te gjitha qelizat 👌😱 

Sasia: 40 Ml 👌 

Nxitoni porosite tani ne mesazhe  👌🛒🛍️📩📦