Victoria Beauty Kërp Oil 100%

✅Thithet lehtësisht nga lëkura,

✅Hidraton pa bllokuar poret,

✅Qetëson inflamacionin,

✅Ka veti anti-plakje,

Keni një profil të pasur me acide yndyrore, lëndë ushqyese dhe vitamina dhe minerale të vlefshme bioaktive për të ruajtur pamjen e shëndetshme dhe jetësore të lëkurës.

Qmimi: 12.99€

#unixcosmetics