Scrub per fytyren

Largon aknet dhe pikat e zeza ne lekure .  
Largon papastertite , dhe yndyrnat e teperta nga lekura juaj. 
E le lekuren te lemuar dhe te bute 

I pershtashem per te gjitha llojet e lekures

Bli 1 per vetem 500 leke dhe merr nje dhurate ?