Largo kg e padeshiruar per nje kohe te shkurte me qajin Herbalife Tea.

#Qaj bimorë me pak kalori. Me bazë nga çaji gjelber dhe çaji i zi ndihmon me djeg kalori në kushte normale. BENEFITET:

 Djeg kaloritë pa aktivitet fizikë

Djeg pjesen vjamore rreth barku

Përshpjeton metabolizmin

 Rritë vigjilencen mentale

Mund të konsumohet i ftohtë dhe i nxehtë.