Produkte nga betoni-me forma dhe madhesi te ndryshme,mundet te ngjyrosen sipas shijes suaj.Perdoren si aksesoare (per celesa,per makiazh,ne banjo apo kuzhine)mvaresisht nga madhesia cmimi varion nga 5-10 euro