1. Prize smart meros
  2. priza elektroshtepiakes se deshiruar vendoset tek adaptori smart meros edhe pastaj futet ne prize edhe mund te kontrollohet nga telefoni ose alexa dhe google home
  3. per tu rregjistruar futet priza smart ne korent -instalohet pogrami meros ne telefon-rregjistrohesh tek pogrami meros-shtoj nje pajisje te re ne pogramin meros -shto nje pajisje te re edhe konfigurohet priza