Primer me mukozë kërmilli.

Vetitë shëruese: Mbulon poret dhe rrudhat e holla butësisht, e bën lëkurën të butë dhe mundëson që make upin të aplikohet mirë.  Ka 4 efekte: Lëkurë të butë pa yndyrë, lëkurë e butë pa rrudha, lëkurë natyrale e hidratuar, zbardhues dhe kundër rrudhave. Karakteristika të produktit: Ka një funksion të menjëhershëm në rregullimin e poreve dhe mundëson që make upin të qëndrojë si në momentin e parë. Përthith yndyrën e tepërt, ruan lëkurën që most ë bëhet e rrëshqitshme dhe ndihmon makeup-in  mos të shpërbëhet. Jep një ndjesi freskie dhe zbut lëkurën e ashpër. Efekt zbardhues për lëkurën dhe zbut rrudhat.