1. Pjasteri eshte perfekt per stilimin e flokeve . Eshte marre me i shtrenjte por eshte perdorur vetem 1 dite per prove pasi ka erdhur nga jashte dhe per kete arsye po e shes me lire. Pllaka qeramike , nuk e demton flokun aq shume sa pjasterat e tjere.